DIZAJN & BRAND

Paketa e Brand-imit përfshin:

Logo

2 koncepte fillestare për të zgjedhur dhe 2 raunde rishikimesh sa i përket konceptit.

Website

Një faqe e personalizuar në HTML 5 + CSS3.

Paletë Ngjyrash

Një paletë ngjyrash 8-tone që reflekton identitetin visual të brand-it tuaj

Produkte të tjera

Një dizajn kartëvizite nga të dyja anët për (2) nga anëtarët e ekipit tuaj, letër me kokë dhe dizajn zarfi.

Logo

Çfarë përfshihet:

1. Dy koncepte fillestare për të zgjedhur dhe 2 cikle rishikimesh sa i përket konceptit tuaj të zgjedhur.

2. Filet e logos finale si për print ashtu edhe për web.

 • Filet në formatin vektorial. Ju do të merrni një file .ai (Adobe Illustrator) dhe një file .eps për konceptin e logos tuaj të finalizuar.
 • Një file Vector PDF: i shkëlqyeshëm për printim, mund të hapet në Illustrator.
 • Një file të logos me rezolucion të lartë në .jpg me sfond të bardhë. Ju do të merrni këtë file në CMYK( për qëllime printimi) dhe RGB (për përdorim në internet).
 • Një file të logos finale me rezolucion të lartë në .png pa sfond.

3. File të logos finale ne tre versione të ndryshme:

 • Logo me ngjyra të plota (version kryesor)
 • Logo grayscale (bardh & zi)
 • Logo për t’u përdorur në një sfond me ngjyra
 • Një version i vogël i logos tuaj për ta përdorur si favicon ose ikonë

Dizajn unik për Website-in tuaj

Ne dizenjojm inspirim!

Website

Çfarë përfshihet:
 • Një faqe e personalizuar në HTML 5 + CSS3
 • Dy cikle rishikimesh
 • Optimizim bazë në motorët e kërkimit (SEO)
 • Lidhje me profilet në rrjetet sociale
 • Integrim i Google Analytics
 • Mailchimp ose formë tjetër abonimi
 • Slider imazhesh
 • Responsive (optimizuar për pajisjet mobile)
 • Formë kontakti
 • Udhëzues përdorimi (përfshin trajnimin e si të bëhen ndryshime themelore)
 • Dy cikle rishikimesh të projektit
 • Instalim dhe konfigurim

PALETË NGJYRASH

Kjo paletë përfshin ngjyra primare, tre sekondare, dhe dy terciar.

IMAZHE

Pesë imazhe me rezolucion të lartë për të rritur komunikimin e brand-it tuaj.

SHTYPSHKRIM

Tre palete shkrimesh që reflektojn identitetin visual të brand-it

UDHËZUES BRANDI

Një reference e shpejtë në PDF sa i përket Udhëzuesit të Brand-it.
Scroll Up