Marketing Online

Shërbimet që ofrojmë tek Bosfor Design & Publicity

Shërbimet Tona

Ne jemi te specializuar ne krijimin e strategjive te marketingut që rrisin rezultatet e biznesit. Nëse jeni duke kërkuar të rrisni vizitat në faqen tuaj, të krijoni pista të reja ose të shisni më shumë produkte në internet – ne mund të jemi këshilltari juaj strategjik dhe ekipi i marketingut.

Optimizim Kodi

Optimizim në Motorët e Kërkimit

Marketing në Motorët e Kërkimit

Monitorim në Rankim

Strategji

Monitorim i Rrjeteve Sociale

Mbështetje SEO

Email Marketing
Scroll Up