PRODUKTET

Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë produktesh që përmbushin jo vetëm nevojat tuaja, por edhe të biznesit tuaj.

Kartvizita

Gjej kartvizitën e cila është aq unike sa ju.

Ftesa

Tek ne do gjeni një numër ftesash me një gamë të larmishme dizajni dhe cilësie.

Shtypshkronjë

Nëse zgjidhni të punoni me ne, projektet tuaja janë në duar të sigurta. Dizajn kreativ, printime cilësore dhe një sërë shërbimesh.

Promocion

Ne kuptojmë sakstësisht se si të krijojmë një plan strategjik promocional për biznesin tuaj.

Reklama

Bosfor Design & Publicity ofron mënyrat më efektive për reklamimin e biznesit tuaj.

Etiketa

Ne ofrojm etiketa të personalizuara për cdo biznes, të madh ose të vogël.

Scroll Up