Shërbimet

SHËRBIMET

Ne inkorperojmë strategjinë, kreativitetin dhe teknologjinë për të sjellë tek ju një brandim efektiv, faqe interneti, marketing dixhital dhe fushata reklamimi për klientët tanë.

Dizajn & Brand

Një agjensi dixhitale e ndërtuar për të ndërtuar brandime moderne…

Web Dizajn

Bazuar në eksperiencën tonë, ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh dizajni dhe zhvillimi.

Marketing Online

Nëse dëshironi të keni sukses online, keni ardhur në vendin e duhur.

Printim Dixhital

Bosfor përfshin të gjitha llojet e printimit dixhital, duke filluar nga ai i zakonshmi me lazer deri tek printimi i formateve të mëdha.

Scroll Up