Shërbimet tona të Dizajnit dhe Zhvillimit

Bosfor është një kompani e mirë-krijuar sa i përket zhvillimit të web-it. Ne jo vetëm që zhvillojmë faqe interneti me kualitet të lartë për klientët tanë, por edhe një mori aplikacionesh për web. Përmes përvojës sonë të madhe ne mund të ndërtojmë faqe interneti për çdo industri dhe jemi në gjendje të ofrojm zgjidhje që ju ndihmojnë të përmbushni qëllimet tuaja.

WEB DESIGN

Shërbimet tona të web dizajnit kanë një vlerë të pabesueshme. Ekipi ynë është shumë i angazhuar në zhvillimin e websiteve që duken spektakolare dhe funksionojnë në mënyrë të përkryer për përdoruesit.

GRAPHIC DESIGN

Ekipi ynë i dizajnit është i aftë të prodhojë materiale promocionale me cilësi të lartë duke filluar nga banera, broshura, panele të palëvizshme, flyers dhe më tepër.

WEB DEVELOPMENT

Qëllimi kryesor i zhvillimit të web-eve është duke përdorur platforma të ndryshme si PHP, WordPress, Magento, Shopify, Laravel etj dhe duke përdorur metoda të ndryshme të specializuara si XHTML.

ANDROID APP DEVELOPMENT

Shërbimi për zhvillimin e aplikacioneve Android kryesisht vërtitet rreth inovacionit dhe krijimtarisë së zhvilluesve me kompetencën teknike për të ofruar aplikacione efektive, me cilësi të lartë, user-friendly dhe efikase, sipas strategjisë së rritjes së bizneseve.

DIGITAL MARKETING

Shërbimet e martketingut dixhital janë të orientuara kryesisht në nxitjen e rritjes së një kompanie. Me shërbimin më të mirë në treg, profesionistët mund të ndihmojnë klientët për të rritur angazhimin e konsumatorëve dhe ekspozimin e websiteve dhe aplikacioneve të tyre.

CONTENT WRITING

Shërbimi i shkrimit të përmbajtjes kryesisht prodhon një kopje direkte përgjigjeje për websitet dhe bloget. Ne kemi një ekip të specializuar në sigurimin e përmbajtjes relevante për websitet. Çdo faqe synon një audiencë specifike dhe kërkon përmbajtje të ndryshme. Përmbajtja duhet të përmbajë fjalë kyçe që synon përmirësimin e websitit në SEO.

null

Si Punojmë Ne

Njohja me ju & biznesin tuaj

Për të planifikuar dhe ndërtuar faqen e internetit më të mirë të mundshme për biznesin tuaj, së pari duhet t’ju njohim ju. Ju jeni eksperti për atë që bëni dhe për kë e bëni këtë. Detyra jonë është të formojmë atë njohuri dhe ta zbatojmë atë në web.

Arkitektura dhe Strategjia

Tani është koha për të vlerësuar përmbajtjen tuaj ekzistuese dhe strukturën e websitit. Gjatë kësaj faze, ne gjenerojmë një plan për strukturën e përgjithshme të faqes suaj. Kjo na lejon të dokumentojmë funksionalitetin dhe të përcaktojmë se çfarë do të kenë nevojë përdoruesit e sitit tuaj.

Eksplorim i Stilit

Me strategjinë dhe planifikimin e mirë, ne fillojmë të eksplorojmë mënyrat për të sjellë brandin tuaj online duke punuar me paleta ngjyrash, dhe tipografi. Duke ndarë zgjedhjet estetike nga përmbajtja, ne jemi në gjendje të përqendrohemi në sjelljen e brandit tuaj gjallë në internet.

Dizenjimi i Webit

Duke marrë prototipet dhe llojin e stilit, ne përmbledhim së bashku vizionin krijues përfundimtar për faqen tuaj te internetit.

Lançimi i Webit

Tani që përmbajtja është brenda dhe cilësia e faqës është siguruar dhe testuar, ne krijojmë një plan lançimi për të arkivuar faqen tuaj të vjetër(nëse keni një të tillë) dhe të bëjmë publik të riun. Ne sigurohemi që implementimi statistikave (analytics) të jetë në vend dhe që faqja juaj të dërgohet tek motorët e kërkimit përkatës.

Ndërtimi i Brandit

Duke përdorur faqen e internetit si shpërndarës qendror të përmbajtjes, ne fillojmë procesin e vazhdimit të krijimit të përmbajtjes që synojm dhe mbështetjen e saj me strategjitë e SEO dhe teknikat e referimit të mediave sociale. Me një përpjekje të vazhdueshme dhe të qëndrueshme, faqja juaj do të ndikojë thellësisht në biznesin tuaj.
Scroll Up